Vis en garnalen in kokos-notensaus

vis
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1154 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Week de gedroogde garnalen 15 minuten in ruim warm water, laat ze uitlekken en pureer ze daarna in een foodprocessor of andere keukenmachine
  2. Verhit 2 eetlepels van de olie in een pan en fruit hierin de fijngehakte ui, de uitgeperste teentjes knoflook, de gemalen amandelen, de gemalen cashewnoten en de garnalenpuree onder voortdurend omscheppen 4 minuten
  3. Voeg het broodkruim, het water en de santen toe en breng de saus onder voortdurend roeren aan de kook
  4. Draai de hittebron laag en laat de saus onder regelmatig doorroeren 3 minuten zachtjes koken
  5. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak hierin de blokjes vis lichtbruin
  6. Roer de blokjes gebakken vis en de garnalen door de kokos-notensaus en maak het gerecht op smaak met wat zout

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha