Vis in folie met pesto van kervel

vis
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 2247 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor tot 200 °C
  2. Pel en snipper de knoflook
  3. Pureer de kervel met de knoflook, de pijnboompitten en de kaas in de keukenmachine glad
  4. Meng er zoveel olie door dat een smeuïge saus ontstaat
  5. Breng op smaak met zout en peper
  6. Schil de koolrabi en snijd ze in luciferdunne reepjes
  7. Pel en snipper de ui
  8. Dep de vis droog en wrijf de moten in met zout en peper
  9. Bestrijk vier stukken aluminiumfolie (30x30 cm) dun met boter
  10. Verdeel de koolrabi en de ui over de stukken folie
  11. Leg de vis erop
  12. Bestrijk de moten met de kervelpesto
  13. Vouw de folie dicht tot pakketjes
  14. Laat de vis in de oven in 20-25 minuten gaar worden

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha