Visblokjes in kruidige tomatensaus1

vis
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 657 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Pureer de stukken ui met het teentje knoflook, de stukken rode peper en tomaat, de peterselie, het citroensap en wat zout in een foodprocessor of andere keukenmachine
  2. Doe de blokjes vis in een schaal en schenk er de puree over
  3. Schep alles goed dooreen en laat de vis tenminste 1 uur op een koele plaats marineren
  4. Doe de blokjes vis met de marinade, het water en de olie in een pan
  5. Breng het gerecht bij matige hitte aan de kook
  6. Draai de hittebron laag, leg een deksel op de pan en laat alles 10 minuten zachtjes sudderen tot de blokjes vis gaar zijn
  7. Serveer de visblokjes in de saus

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha