Visrago t met champignons en kreeftensaus

vis
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1573 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snipper de ui
  2. Verhit de boter in een pan en fruit de ui glazig
  3. Halveer de champignons, bak ze kort mee, blus af met de wijn en laat nog een paar minuten stoven
  4. Roer er de kreeftensoep en de cr?me fra?che door en breng op smaak met citroensap, zout, peper, Pernod en cognac
  5. Bind de saus met wat allesbinder tot de gewenste dikte bij
  6. Tot zover kunt u de saus voorbereiden
  7. Snijd de zalm en de kabeljauw in niet te kleine blokjes en zet die tot gebruik afgedekt in de koelkast
  8. Warm de saus af en toe roerend door en voeg de blokjes vis toe
  9. Laat de vis tegen de kook in 2-3 minuten gaar worden en roer zo min mogelijk om de vis heel te laten
  10. Schep er de garnalen door en serveer het gerecht direct in een voorverwarmde schaal of op een bord op een bedje rijst
  11. Garneer met een paar plukjes dille

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha