Visschotel gemengde

vis
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 683 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. In de loop van de middag zou je de vis vast kunnen schoonmaken dat scheelt werk tijdens de drukke avondspits
  2. Maak de inktvis schoon en snijd ze in ringetjes van 2,5 cm
  3. Snijd de visfilet in stukjes van 2,5 cm
  4. Snijd de selderijstengel in schuine stukjes van 2,5 cm
  5. Meng de wijn, zout, eiwit, gember en maizena goed door elkaar
  6. Voeg de garnalen en de vis toe
  7. Zeef het vocht eruit en bewaar dit
  8. Blancheer de peultjes 1 minuut in kokend water en laat ze uitlekken
  9. Verhit de olie in de wok
  10. Frituur de garnalen, vis en inktvis 2 minuten
  11. Haal ze met een schuimspaan uit de olie en laat ze op keukenpapier uitlekken
  12. Haal de olie, op een eetlepel na, uit de wok
  13. Verhit de olie weer goed en roerbak de wortel en selderie 3 minuten
  14. Voeg de peultjes toe en roerbak nog drie minuten
  15. Voeg het vismengsel en het vocht toe en blijf voorzichtig scheppen tot het door en door heet is

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha