Visschotel uit Portugal Caldeirada

vis
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 2675 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de vis in dikke stukken
  2. Snijd de aardappelen in niet te dunne schijven en de uien en tomaten in dunne plakjes
  3. Giet in een grote stoofpan 2-3 eetlepels olie
  4. Leg er achtereenvolgens in: een laag uien, aardappelen
  5. vis en tomaten
  6. Giet over dit geheel nog 3-4 eetlepels olie vermengd met de knoflook en de fijngesneden peterselie
  7. Herhaal eventueel de eerste handeling met: een laagje uien, enz
  8. Strooi er wel wat zout en peper op
  9. Giet er als laatste de wijn overheen
  10. Zet een deksel op de pan en laat het geheel op een zacht vuur gaar stoven
  11. Dien het gerecht in de pan op, dan blijven de stukken vis gaaf!

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha