Visspitjes met saus van gedroogde tomaten

vis
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 969 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Marineer de visblokjes ± 2 uur in 11/2 dl olijfolie en het citroensap
  2. Bak intussen in 2 eetlepels olijfolie de ui en de uitgeperste knoflook ± 5 minuten zachtjes
  3. Hak de tomaten en de olijven fijn en voeg ze met de plakjes limoen aan de ui toe
  4. Schenk er de bouillon en de vermout bij en laat het geheel ± 30 minuten zachtjes koken
  5. Roer er voor het serveren de basilicum door
  6. Rijg afwisselend blokjes vis en partjes limoen aan spiesen en rooster de vis in ± 5 minuten gaar; keer de spiesen halverwege en bestrijk ze met de marinade

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha