Zalm met mosterd-dillesaus in jenever gemarineerd

vis
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1223 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Smeer de filets dun in met mosterd (hou 1 theel
  2. mosterd achter)
  3. Bestrooi royaal met zout en peper
  4. Strooi de suiker erover en besprenkel met 2 theel
  5. jenever en dille
  6. Wikkel in plasticfolie en leg in een rechthoekige schaal, leg een houten plankje met iets zwaars erop en zet 24 uur in de koelkast
  7. Meng mayonaise, crème fraîche, mosterd, dille en 2 lepels water tot een sausje en breng op smaak met zout en peper
  8. Schep op 4 borden elk 1 lepel saus en strijk uit met de bolle kant van een lepel
  9. Snij de vis in heel dunne plakjes en leg op de saus
  10. Garneer met frisée
  11. Schep de rest van de saus in toefjes op de filet

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha