Zeeduivel met gesmolten kruidenboter

vis
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1736 x
  • Reacties: 1 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Ontvlies de zeeduivel en leg hem in een ovenschaal
  2. Schenk de wijn erover, leg de citroen erbij en verdeel er 15 gr boter op
  3. Laat de vis, afgedekt, in de magnetron in 5 minuten gaar worden
  4. Snipper de knoflook en de sjalot
  5. Smelt de rest van de boter en voeg de sjalot en de knoflook toe
  6. Voeg dan de groene kruiden en 4 eetlepels kookvocht toe en breng op smaak met peper en zout
  7. Serveer met peultjes en krielaardappeltjes

Soortgelijke recepten

Reacties op dit recept (1)

  • Bezoeker21 mrt 2010 om 16:01 Reageer

    2 Recepten van zeeduivel in de magnetron. Ze zijn precies hetzelfde en ook hier ontbreekt het wattage van de magnetron! Waardeloos!


Reageer zelf op dit recept

kaptcha