hondstongrolletjes met dugleresaus

vis
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 30 minuten
  • Bekeken: 2422 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. fruit de ui in de olijfolie doe dan de champignons erbij en roerbak 8min
  2. op matig vuur,zet daarna even weg
  3. meng 1 eetlp,bloem met 1 lp
  4. boter op het vuur doe er 1z
  5. visfumet bij en roer tot een licht gebonden geheel,neem vh
  6. vuur
  7. pocheer de tongrolletjes id
  8. rest vd
  9. visfumet,schep dan eruit en hou warm
  10. giet het kookmengsel vd
  11. vis bij het boter bloemmengsel en laat warm worden,voeg er de koude boter beetje bij beetje bij tot u een gladde saus bekomt
  12. Voeg er de tomatenblokjes en tomaatpuree bij en roer er de schampignons eronder
  13. Schik de vis op een bord en doe de saus erover,dien op met pasta

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha