togrolletjes met paddestoelenmousse

vis
  • Portie: 6 personen
  • Kooktijd: 30 minuten
  • Bekeken: 1133 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. wrijf de paddestoelen droog en bak kort aan in wat boter op een hevig vuur
  2. pureer met de staafmixer de helft vd
  3. massa met het ei en de room,kruid en doe 2etlp
  4. bieslook erbij
  5. zet id
  6. koelkast om wat op te stijven
  7. Leg de visfilets plat op het werkvlak en bestrijk met het paddestoelmengsel,en rol ze stevig op en zet vast met prikker Zet ze naast elkaar in een ovenschaal,besprenkel met wat boter en zet 10a12 min
  8. in een oven op 180*
  9. Doe de gedroogde paddestoelen bij de visfumet,laat tot de helft inkoken,zeef ze en doe van het vuur de koude boter bij,zet er kort de staafmixer in tot de saus een beetje bindt kruid naar smaak en doe de terug opgewarmde paddestoelen erbij
  10. Serveer op een bord de visrolletjes en drapeer met de saus,werk af met de bieslook

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha