tournedos van kabeljauw

vis
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 30 minuten
  • Bekeken: 4638 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. meng de azijn en olijfolie met pezo roer goed en zet koel weg
  2. kruid de vis
  3. meng de zongedroogde tomaten met de champignons en pezo
  4. bestrijk de ham met die mengsel,rol de vis in de plakjes ham,bind er een touwtje rond,maar niet te vast
  5. Verhit olie in de pan en schroei de tounedos aan alle kanten dicht,zet het vuur lager en laat nog 5 a7 min
  6. verder bakken,draai de vis regelmatig om
  7. wikkel de vis in alu folie en laat rusten
  8. Giet de vinaigrette in de pan en warm even op
  9. verdeel de vis over de borden en besprenkel met de lauwe vinaigrette

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha