Aardappel -ovenschotel

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 4042 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Schil de aardappelen, was ze en kook ze in een pan met een beetje water, de komijn en een beetje zout gaar
  2. Giet ze dan af, laat ze afkoelen en snijd ze in plakjes
  3. Maak de uien schoon, snijd 1 ui in stukjes en de andere in ringen
  4. Ontvel de tomaten en snijd ze in plakjes
  5. Bak de spekblokjes uit en fruit hierin de uien eventjes
  6. Voeg het gehakt toe en bak dit rul
  7. Roer dan zout, peper, tomatenpuree,peterselie en paneermeel erdoor
  8. Vet een ovenschaal in en leg op de bodem de tomaatplakjes, dan de uiringen, hierop het gehaktmengsel en dan de aardappelplakjes
  9. Bestrooi het met de geraspte kaas en leg hier en daar een klontje boter
  10. Zet de schaal 25 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden
  11. Bron: www
  12. keukentips
  13. nl

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha