Aardappels gevulde gebakken

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1406 x
  • Reacties: 1 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Bake potatoes in the oven at 400 deg f
  2. For about an hour or until tender
  3. cut in half lengthwise
  4. Scoop out insides and mash in a large bowl with 3 tablespoons of butter, cream, 1 cup of cheese and ham
  5. Season to taste with salt and pepper
  6. Refill potato shells and sprinkle with remaining cheese and dot with butter
  7. Bake at 400 deg f
  8. For 15 minutes, then place under the broiler for 5 to 10 minutes or until lightly browned
  9. -

Soortgelijke recepten

Reacties op dit recept (1)

  • Bezoeker06 jan 2008 om 15:11 Reageer

    bloemkool tartaar schotel: 1 bloemkool, 4 stuks tartaar, 2 middelgrote aardappelen, bloem, peper, zout, melk, roomboter, geraspte belegen kaas.kook bleomkool in zijn geheel, onderkant uitsnijden (stronk) met aardappelen in schijven. Bloemkool /- 10min. tartaar met peper en zout rul bakken (kan ook gehakt) ovenschaal deze vullen met 2/3 tartaar met daardoor aardappelen. Dan bloemkool erop leggen deze beetje openbreken. Van bloem met water roomboter(enof melk) sausje maken peper en zout. 1/3 tartaar boven over bloemkool verdelen beetje ertussen stoppen dan saus erover daarover kaas strooien en dan 1/2 uur op 175-200 graden in de oven.


Reageer zelf op dit recept

kaptcha