Aardappelschotel met gehaktballetjes

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 2215 x
  • Reacties: 1 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Maak het gehakt aan met het ei, paneermeel, gemberpoeder, chilipoeder, kerrie en wat zout en peper en draai hiervan kleine balletjes ter grootte van een walnoot
  2. Schil de aardappelen, was ze en snijd ze in reepjes
  3. Kook de reepjes in een pan met een beetje water en zout 3 minuten
  4. Ontvel de tomaten en snijd ze in stukjes
  5. Pel de uien en knoflookteentjes en snipper ze fijn
  6. Verwarm de olie en fruit hierin de uien en knoflook
  7. Voeg dan de gehaktballetjes toe en bak dit 5 minuten mee
  8. Roer de tomaten erdoor en bak dit nog 5 minuten
  9. Vet een ovenschaal in en schep hierin het gehaktballetjes mengsel
  10. Leg de aardappelreepjes erboven op en ze de schaal 20 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden

Soortgelijke recepten

Reacties op dit recept (1)

  • Bezoeker06 dec 2007 om 09:19 Reageer

    lekker thx


Reageer zelf op dit recept

kaptcha