Ajam macaroni

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 867 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de macaroni gaar en giet af in een vergiet
  2. Vergeet niet af te spoelen met koud water, anders gaat de macaroni kleven
  3. Paneer de stukken kip met bloem, zout, peper en nootmuskaat en bak ze in hete olie knapperig bruin en gaar en laat ze uitlekken
  4. Temper het vuur en fruit in iets van dezelfde olie de knoflook, fijne ui, selderij, stukjes spek en de schijfjes champignons
  5. Roer er dan de macaroni goed door en maak naar smaak af met de kruiden
  6. Schep de macaroni in een vuurvaste schaal en leg er de stukken kip op
  7. Fruit heel even in wat olie de uiringen
  8. Serveer met de hele champignons en drapeer ze over de macaroni en de kipstukken
  9. Zet de schaal 10 minuten in een warme oven en dien op

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha