Andijviestamp met ham en kaas

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1315 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Schil de aardappelen, was ze en kook ze in een pan met een beetje water en zout gaar
  2. Maak de andijvie schoon en snij deze in kleine reepjes
  3. Was de reepjes goed en laat ze uitlekken
  4. Snij de ham in blokjes
  5. Maak de ui schoon en snipper hem
  6. Verhit wat boter in een pan en fruit hierin even de ui
  7. Voeg dan de ham toe en bak deze even mee
  8. Giet de aardappelen af en stamp ze fijn
  9. Roer de sambal bij de melk en roer dit door de aardappelen
  10. Voeg een klontje boter, nootmuskaat,geraspte kaas, beetje peper en zout toe
  11. Schep dan de andijvie en het ui- hammengsel erdoor
  12. Laat de stampot goed warm worden

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha