Asperges met ham en eieren

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1080 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Schil de asperges zorgvuldig en snijd de houtachtige uiteinden eraf
  2. Breng in een pan ruim water met een snufje zout aan de kook
  3. Leg hierin de asperges en laat ze in 20 minuten gaar koken
  4. Breng in een pan water aan de kook en kook hierin de eieren 10 minuten
  5. Laat ze schrikken onder de koude kraan, pel ze en snijd ze in de lengte doormidden
  6. Rol de plakjes ham op
  7. Knip boven een kopje de peterselie
  8. Laat in een pan de boter smelten
  9. Haal met een schuimspaan de asperges uit de pan en leg ze op een schaal
  10. Strooi er peterselie over en leg er de hamrolletjes en de halve eieren omheen
  11. Geef de gesmolten boter er apart bij

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha