Asperges met kervel en ham

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1226 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Leg 60 gram boter op een schoteltje om ze op kamertemperatuur te laten komen
  2. Schil en gaar de asperges volgens het basisrecept
  3. Was de kervel, dep hem droog met een schone theedoek of wat keukenpapier en hak hem fijn
  4. Pers de citroen uit en zeef het sap
  5. Roer de boter smeuïg en roer er de kervel door
  6. Voeg er naar smaak zout en een paar druppels citroensap aan toe
  7. Bestrijk de sneetjes casinobrood met boter en rooster ze licht in een koekenpan
  8. Bestrijk een kant met de kerverlboter
  9. Verwarm de oven voor op 220 =F8C
  10. Haal de gare aspergepunten uit het kooknat, laat ze goed uitlekken en leg ze op een schone theedoek of wat lagen keukenpapier
  11. Snij de aspergepunten in de lengte door en leg de halve aspergepunten op de kervelboter
  12. Leg er een plakje gerookte ham op en verdeel de blokjes Goudse belegen over de ham
  13. Schuif de toast in de oven en bak ze een minuut of twaalf

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha