Ayaka

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 2640 x
  • Reacties: 1 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Ayaka is een ragoût van kip en rundvlees met olijven, rozijnen, amandelen, pruimen en kappertjes, omgeven door deeg, gemaakt van maïsmeel en uiteindelijk gewikkeld in bananenblad, dat wordt vastgebonden en gekookt in water tot het voor gebruik gereed is
  2. Hierin zijn verscholen: - de rozijnen en olijven - produkten van Griekse en Romeinse beschaving - de amandelen en kappertjes van die der Moren uit Afrika - vlees van het rund, door de Spanjaarden hier gebracht - de kip uit het Himalayagebergte - de maïs en het bananenblad van inheemse Indianen

Reacties op dit recept (1)

  • Bezoeker30 okt 2013 om 14:58 Reageer

    Elk jaar maken wij Ayaka’s met de hele familie. Vanaf nu kunt u hier ook van meegenieten.Meer dan 70 jaar ervaring in huis.Doorgegeven van generatie op generatie.Van Venezuela naar Curaçao en van Curaçao naar Nederland.Onze Ayaka’s worden gemaakt door 3 generaties.Wij kunnen direct leveren en hebben voldoende voorraad.Bestellen kan via www.ayaka.nl


Reageer zelf op dit recept

kaptcha