Beierse vleeskoekjes

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 674 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Bak de ui in 20 gr boter zachtjes ± 10 minuten
  2. Verhit de melk, week het brood daarin 3 minuten, knijp het uit en verkruimel het
  3. Vermeng het gehakt, de ui, het broodkruim, de peterselie, de eieren, de marjolein, 1/2 theelepel zout, peper en de mosterd goed, kneed dit door en vorm er 8 ronde platte koekjes van
  4. Verhit de olie en 20 gr boter en bak de vleeskoekjes hierin op hoog vuur rondom bruin
  5. Temper het vuur en bak het vlees nog ± 10 minuten; keer de koekjes halverwege
  6. Lekker met aardappelsalade

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha