Biefstuk met Peruaanse saus

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 742 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Breng in een pan water aan de kook en kook hierin de eieren 10 minuten, laat ze schrikken onder de koude kraan en pel ze
  2. Maak de ui schoon en snipper deze heel fijn
  3. Strooi wat peper en zout over de biefstukken
  4. Verhit de boter in een pan en bak hierin het vlees in ongeveer 15 minuten mooi bruin
  5. Draai het vlees wel regelmatig om
  6. Klop de kwark glad
  7. Prak de eieren met een vork heel fijn en roer ze met de chilipoeder, worcestersaus, een paar druppels tabasco, snufje zout, de ui, de koffieroom en de olie door de kwark, Voeg een halve eetlepel citroensap toe
  8. Verwarm het kwarkmengsel maar laat het niet koken
  9. Voeg eventueel nog wat citroensap toe
  10. Leg de biefstukken op een schaal en schep de saus erover

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha