Broccoli met romige gehaktsaus

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1011 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Pel en snipper de ui en de knoflook
  2. Maak de paprika schoon en snijd hem in stukken
  3. Maak de broccoli schoon, verdeel hem in kleine roosjes en snijd de stelen in plakjes
  4. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin
  5. Verhit de olie en bak de spekjes al omscheppend ± 3 minuten
  6. Voeg de ui en de knoflook toe en fruit ze al omscheppend in ± 5 minuten glazig
  7. Schep het gehakt erdoor en bak het al omscheppend bruin en rul
  8. Bak het paprikapoeder ± 3 minuten mee
  9. Voeg de broccoli en 1 dl heet water toe en breng het aan de kook
  10. Roer er de Tomato Frito, de Room Culinair en de pesto door en breng op smaak met peper en zout
  11. Garneer met de pijnboompitten
  12. Lekker met een pasta (bijvoorbeeld penne rigate) en een groene salade

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha