Burrito IV

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1194 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Van de krop sla heeft u maar 6 blaadjes nodig
  2. Hak de ui fijn en scheur de slablaadjes in reepjes
  3. Knip de bieslook en de korianderblaadjes fijn
  4. Rasp de Cheddar en snijd de tomaten in plakjes
  5. Pureer de bonen
  6. Wikkel de tortilla's in folie en verwarm ze in de oven
  7. Bak de ui in de olie tot hij zacht, maar niet verkleurd is
  8. Voeg de bonenpuree toe, laat alles goed doorwarmen en schep het mengsel in het midden van elke tortilla
  9. Leg er sla, kaas, tomaten en bieslook op en maak er, door de zijden naar binnen te vouwen, een lang, rechthoekig pakje van
  10. Zorg dat het pakje goed is gesloten
  11. Leg de burrito's in een vuurvaste schaal, ek de schaal af en zet het ± 20 minuten in een op 180°C voorverwarmde oven
  12. Schep de tacosaus erover, schenk er zure room over en bestrooi het geheel met koriander

Soortgelijke recepten

Burritos I

20 min

Burritos II

20 min

Burritos III

20 min

Reageer zelf op dit recept

kaptcha