Burritos I

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 844 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Bak in een grote koekenpan in de hete olie het vlees snel bruin
  2. Voeg de ui, knoflook, zout, chilipoeder en water bij het vlees en breng alles aan de kook
  3. Zet het vuur lager en laat het in 2 uur zo zachtjes stoven dat het vlees bijna uiteen valt
  4. Maak het gare vlees met een vork klein en laat de vleesragoƻt zonder deksel inkoken tot deze dik wordt en al het vocht is verdwenen
  5. Doe de uitgelekte bonen en kaas in een pan en verhit zachtjes tot de kaas gesmolten is
  6. Om de burritos te maken: Vul de tortilla's met 2 eetlepels vlees en 2 eetlepels bonen en vouw de kanten van de tortilla dicht

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha