Burritos III

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 850 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Pannenkoeken: Klop 2 eieren met wat zout los
  2. Roer er dan 250 gr bloem door en beetje bij beetje een gedeelte van 1/2 liter melk, tot de klontjes zijn verdwenen
  3. Giet er daarna de rest van de melk bij
  4. Verwarm een klontje boter in een koekenpan en giet er een pollepel beslag in
  5. Kantel met draaiende bewegingen de pan, zodat het beslag de bodem geheel bedekt
  6. Keer de pannenkoek om als de onderkant droog, maar de bovenkant nog iets vochtig is
  7. Laat hiervoor de pannenkoek op een deksel glijden en keer deze met een snelle beweging om
  8. Leg er een klontje boter onder
  9. De pannenkoek is klaar als de koek binnenin droog en gaar is en beide zijden bruin zijn

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha