Caribische bonenschotel

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1059 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de chorizo in blokjes en bak die in een braadpan zachtjes uit
  2. Voeg het gehakt toe, bak dit al omscheppend rul en laat het gehakt ± 5 minuten zachtjes sudderen
  3. Pel en snipper de ui
  4. Maak de paprika's schoon en snijd ze in stukjes
  5. Pel de bananen en snijd ze in stukjes
  6. Laat de maïs uitlekken
  7. Schep de ui, de paprika en de banaan door het gehakt en laat het geheel nog ± 5 minuten zachtjes sudderen
  8. Schep er dan de maïs, de tomaatstukjes, de hot peppersauce, het kaneelpoeder, de tijm en de kidneybonen met het vocht door
  9. Breng het geheel aan de kook en laat het nog 5-10 minuten zachtjes sudderen
  10. Voeg naar smaak peper en zout toe
  11. Lekker met stokbrood en een salade van ijsbergslamix

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha