Chili con carne IV

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1891 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd het ontbijtspek in reepjes en bak die in een droge koekenpan knapperig
  2. Voeg het gehakt aan het ontbijtspek toe en bak het in ± 7 minuten rul
  3. Pel de knoflook
  4. Was de paprika en halveer hem
  5. Verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in stukken
  6. Was de courgette en snijd hem in blokjes
  7. Bak de paprika en de courgette met het gehakt en pers de knoflook erboven uit
  8. Verwarm de oven voor op 220°C
  9. Roer de tomaatblokjes en de crème fraîche door het gehaktmengsel en laat de gehaktsaus afgedekt ± 10 minuten stoven
  10. Schep de bonen met het chilipoeder door de gehaktsaus en warm het gerecht goed door
  11. Rasp de kaas grof
  12. Schep de chili con carne in een ovenschaal en strooi er de tortillachips en de kaas over
  13. Laat de chili con carne midden in de oven in ± 10 minuten gratineren
  14. Lekker met zure room

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha