Enchilada casserole

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 972 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Bak het gehakt met de ui zonder vet in de koekenpan onder voortdurend met een vork roeren tot het mooi bruin is
  2. Laat de bonen uitlekken en voeg er wat zout en peper aan toe
  3. Maak de tortilla's zacht door ze heel even in de hete olie te leggen
  4. Dep ze af op keukenpapier
  5. Schep op iedere tortilla 1/3 kopje gehaktmengsel en voeg wat tomaat toe
  6. Rol ze op en leg ze met de gevouwen zijde naar beneden in een vuurvaste schotel
  7. Verhit de boter en roer er de bloem, de paprikapoeder en wat zout door
  8. Voeg daarna de melk en de enchiladasaus toe
  9. Breng het onder roeren aan de kook en laat het 1 minuut doorkoken
  10. Overgiet de tortilla's met deze saus, strooi er de kaas over en garneer met de olijven
  11. Plaats het gerecht in een voorverwarmde oven van 175°C en bak het in ± 30 minuten

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha