Entrec met asperges en waterkerssaus

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 813 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Sjalotjes in 20 g boter ± 4 minuten zachtjes bakken
  2. Witte wijn, vermouth en fond toevoegen
  3. Saus op matig vuur in ± 15 minuten tot 1/3 laten inkoken
  4. Asperges in ruim kokend water met zout in ± 15 minuten beetgaar koken
  5. Entrecôtes met peper bestrooien
  6. 20 g boter verhitten en vlees aan beide kanten 5-7 minuten bakken
  7. In aluminiumfolie verpakt ± 5 minuten laten rusten
  8. Crème fraîche door saus roeren
  9. Saus op smaak brengen met zout, peper en citroensap en opnieuw aan de kook brengen
  10. Waterkers erdoor roeren
  11. Saus met staafmixer schuimig kloppen
  12. Entrecôte met zout bestrooien en in dikke plakken snijden
  13. Serveren met asperges en saus

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha