Entrec met in bier gestoofde uien

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 758 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Pel de uien en snijd ze elk in 8 partjes
  2. Smelt de helft van de boter in een pan, schep de uien erdoor en laat ze ± 2 minuten zachtjes bakken
  3. Voeg het bier en de tijm toe en smoor de uien zonder deksel in ± 10 minuten zachtjes gaar
  4. Verhit intussen de rest van de boter in een koekepan en bak de entrecotes op hoog vuur in ± 5 minuten bruin
  5. Snijd de ontbijtkoek in stukjes en roer die door de uien
  6. Blijf roeren tot het vocht is gebonden
  7. Leg de entrecotes op 2 warme borden
  8. Roer de uiensaus door het bakvet en schep de saus over de entrecotes
  9. Lekker met pittig gekruide spruitjes
  10. Magnetron: Pel de uien en snijd ze elk in 8 partjes
  11. Smelt in een glazen schaal 1 eetlepel boter in ± 1/2 minuut op vol vermogen
  12. Voeg de uien, 1 dl bier en de tijm toe en verhit alles 5 minuten op vol vermogen
  13. Roer de stukjes ontbijtkoek door de uien
  14. Blijf roeren tot het vocht gebonden is
  15. Verhit de rest van de boter in een koekepan en bak de entrecotes op hoog vuur in ± 5 minuten bruin
  16. Leg de entrecotes op 2 warme borden
  17. Roer de uiensaus door het bakvet en schep de saus over de entrecotes

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha