Exotisch hamlappen

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 964 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de hamlappen in reepjes en bestrooi ze met peper en zout
  2. Maak de uien schoon en snipper deze
  3. Pel de knoflookteentjes en pers ze uit
  4. Maak de paprika schoon en snijd hem in kleine reepjes
  5. Maak de prei schoon, snijd hem in ringen, was ze en laat ze uitlekken
  6. Verhit wat olie in een pan en bak hierin het vlees mooi bruin
  7. Voeg dan de uien, knoflook en paprika toe en bak dit een paar minuten mee
  8. Doe dan de kerriepoeder, prei, sinaasappelsap, gemberpoeder en wat peper en zout erbij
  9. Breng het aan de kook, leg een deksel op de pan en laat het 15 minuten zachtjes sudderen
  10. Lekker met rijst

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha