Fazant met groene kool

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 921 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Blancheer de koolbladeren in een pan met licht gezouten water
  2. Spoel ze koud onder de kraan en droog ze met keukenpapier
  3. Bestrijk de vellen aluminiumfolie met olie
  4. Leg de koolbladeren er op
  5. Bestrooi de fazantenborsten met peper en zout en leg ze op de kool
  6. Vouw de kool om het vlees en rol de aluminiumfolie er omheen
  7. Verhit de oven voor op 180 graden
  8. Gaar de fazantenpakketjes in ongeveer vijftien minuten
  9. Hak de oesterzwammen klein
  10. Breng de bouillon aan de kook
  11. Voeg de gehakte paddestoelen toe en laat de bouillon tot een derde inkoken
  12. Giet de room er bij
  13. Laat dit een paar minuten doorkoken
  14. Pureer de saus vervolgens met de staafmixer
  15. Zorg dat er stukjes oesterzwam zichtbaar blijven
  16. Verwijder de aluminiumfolie van de fazantenborsten
  17. Snijdt ze in dikke plakken
  18. Verdeel de plakken over 4 borden en giet de saus er omheen
  19. Strooi tot slot de bieslook er over

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha