Gaucho dream

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 596 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Pel en snipper de ui en de knoflook en snijd de paprika in stukjes
  2. Bak het gehakt in een koekenpan met 2 eetlepels olie
  3. Bak de ui, de knoflook en de paprika mee
  4. Roer na 5 minuten de bonen door het gehakt
  5. Breng de inhoud van het zakje mix voor chili con carne met 3 dl water aan de kook en laat de saus 3 minuten zachtjes koken
  6. Verwarm de tortilla's 20 seconden in de magnetron of om en om in een droge koekenpan
  7. Schep ± 1 dl saus in een ingevette ovenschaal, verdeel het vleesmengsel over de tortilla's, rol ze op en leg ze in de ovenschaal
  8. Schep de saus erover en bestrooi het gerecht met kaas
  9. Bak de enchilada's op een rooster in het midden van een op 200°C voorverwarmde oven in ± 20 minuten goudbruin
  10. Lekker met salade van ijsbergsla, tomaat en maïs

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha