Gebakken rijst met kalkoenfilet

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1738 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. 350g rijst 500g kalkoenfilet peper zout 100g spekblokjes uien 1 rode paprika 2 eieren 2 teentjes knoflook 2 theelepels sambal 2 theelepels kerriepoeder 1 theelepel gemberpoeder 1 eetlepel sojasaus<hr width="100%" size="1" noshade></td><tr><tr><td colspan=2><b>Bereidingswijze</b> :Bereiding Snijdt de kalkoenfilet in reepjes en bestrooi ze met wat peper en zout
  2. Pel de uien en de knoflookteentjes en snipper deze
  3. Maak de paprika schoon en snijdt hem in kleine reepjes
  4. Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking
  5. Bak in een pan de spekblokjes uit
  6. Voeg de uien en knoflook toe en bak deze even mee
  7. Doe dan de kalkoenfilet erbij en bak deze 10 minuten mee
  8. Roer dan de sambal, kerriepoeder en de sojasaus erdoor
  9. Klop de eieen los en roer deze door het vleesgerecht
  10. Blijf roeren tot de eieren zijn gestold
  11. Schep dan de rijst erdoor en laat het gerecht goed warm worden
  12. Bron: www
  13. keukentips
  14. nl

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha