Gehakt alla pizzalola

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1267 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Maak de ui schoon en snipper deze
  2. Doe het gehakt in een kom en meng er het ei, ui, zout, peper en paneermeel door
  3. Vorm van het gehaktmengsel 4 platte koekjes
  4. Ontvel de tomaten en snijdt ze in stukjes
  5. Verhit de boter in een pan en bak hierin de gehaktkoekjes in ongeveer 15 minuten mooi bruin en gaar
  6. Verhit in een andere pan de olie en fruit hierin de stukjes tomaat
  7. Voeg de peterselie, marjolein, peper en zout toe en laat het zachtjes 5 minuten smoren
  8. Leg de gehaktkoekjes op een schaal, schep het tomatenmengsel erover en bestrooi het met de geraspte kaas

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha