Gehakt op z Mexicaans

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 799 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Bak het magere rundergehakt in (olijf)olie los, maar het mogen brokjes blijven
  2. Snipper de uien fijn en voeg ze toe, pers de knoflook erboven uit, snipper de paprika en peper fijn en voeg ze toe en bak dit samen 15 minuten
  3. Schep tot slot de rode nierbonen en de room erdoor en warm het gerecht door
  4. Schrap ondertussen de winterwortelen schoon en laat ze in wat zonnebloemolie 5 minuten zachtjes bakken
  5. Strooi er de suiker over en wat zout, peper en de azijn en laat de wortelen in 15 minuten met een deksel op de pan heel zachtjes gaar worden
  6. Leg de wortelen op een schaal en schep het gehakt erover
  7. Geef er aardappelen bij

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha