Gehakt-filosoof

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 959 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de aardappelen goed gaar en maak er met de melk en de boter een fijne, vooral niet te dikke puree van
  2. Laat boter bruin worden, doe het gehakt erin, voeg peper, zout en nootmuskaat toe en bak het gehakt op hoog vuur gaar en los
  3. Snijd de uien in ringen en bak ze in een andere pan goudgeel en glazig
  4. Leg op de bodem van een ovenschotel een laagje uien, daarop de helft van het gehaktmengsel, vervolgens het restant van de uien en tenslotte de rest van het gehakt
  5. Leg op dit alles de aardappelpuree
  6. Strooi er wat paneermeel op en zet de schaal 20 minuten in een hete oven

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha