Gehaktballen met feta

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 926 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Maak de ui schoon en snipper hem fijn
  2. Snijd de feta in vier gelijke stukken
  3. Pel de knoflookteentjes en per ze uit
  4. Verhit wat olie in een pan en fruit hierin eventjes de ui
  5. Laat hem afkoelen en meng ze dan door het gehakt
  6. Voeg de ei, bloem, peper, zout, knoflook, sambal en tijm bij het gehakt
  7. Meng alles goed door elkaar
  8. Verdeel het gehakt in vier porties en wikkel om elk plakje feta gehakt
  9. Leg de gehaktballen een uur in de koelkast
  10. Verhit wat olie in een pan en bak hierin de gevulde gehaktballen in 25 minuten mooi bruin en gaar
  11. Lekker met aardappelen en andijvie

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha