Gehaktballen met shoarmakruiden

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1889 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de korst van de sneetjes brood en week het brood in water
  2. Pel de knoflook en snipper het zeer fijn
  3. Klop het ei los
  4. Meng het gehakt met het brood, de knoflook, het ei en de kruiden en vorm er 4 ballen van
  5. Wentel de ballen door de bloem en schud de overtollige bloem eraf
  6. Snijd de paprika in lange dunne repen en doe die in een braadzak
  7. Leg de gehaktballen erop en leg de braadzak in een passende ovenschaal, zodat de gehaktballen naast elkaar liggen
  8. Maak de braadzak dicht en prik hem enkele malen in
  9. Bak de gehaktballen op 200°C in ± 45 minuten gaar en lichtbruin
  10. Knip de braadzak open, neem de gehaktballen met de repen paprika uit de zak en serveer direct

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha