Gehaktballetjes met ham en kaas

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 583 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Maak de ui schoon en rasp hem fijn
  2. Snijd de plakjes ham in kleine stukjes
  3. Snijd de kaas in 8 blokjes
  4. Meng de ui, ham, mosterd, peper en zout door het gehakt
  5. Vorm er 8 ballen van en druk in elke bal een blokjes kaas en kneed het gehakt erom heen
  6. Haal de ballen door wat paneermeel
  7. Verhit de boter in een pan en bak de ballen mooi bruin
  8. Zet dan de hittebron lager, leg een deksel op de pan en bak de balletjes 20 minuten zachtjes
  9. Wel af en toe om draaien
  10. Lekker met stampot rauwe andijvie

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha