Gehaktbrood I

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 960 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd het kapje van het brood en hol het uit; verkruimel de inhoud
  2. Snijd de kaas in kleine blokjes, snipper de uien, was de taugé en knip de peterselie fijn
  3. Verwarm de oven voor op 225°C
  4. Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de uien
  5. Voeg het gehakt toe en bak het rul
  6. Voeg de broodkruimels toe en verwarm het geheel 3 minuten
  7. Voeg de taugé, sambal, mosterd en ketjap toe en roer alles goed door
  8. Voeg naar smaak peper en zout toe
  9. neem de pan van het vuur en voeg de kaas en de peterselie toe
  10. Vul het brood, zet het kapje erop en vouw er aluminiumfolie omheen
  11. Bak het 25 minuten in de oven

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha