Gehaktbrood II

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1224 x
  • Reacties: 1 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Maak het gehakt met de eieren, het paneermeel, de ui, zout, peper en de fijngewreven blaadjes salie aan
  2. Voeg zoveel room toe dat het een smeuïg mengsel is geworden en kruid dat flink pikant
  3. Vul een cakeblik hiermee en bedek het gehakt met een sausje van bruine suiker, ketchup en mosterdpoeder; het sauslaagje moet ± 1 cm dik zijn
  4. Bak het gehaktbrood ± 1 uur in een matig warme oven (175°C)
  5. Laat het in de vorm ± 5 minuten afkoelen voor het op een schaal op te dienen

Soortgelijke recepten

Reacties op dit recept (1)

  • Bezoeker23 feb 2015 om 17:38 Reageer

    Het lijkt mij leuk als er in het recept ook zou staan :Wat voor soort gehakt en hoeveel.


Reageer zelf op dit recept

kaptcha