Gevulde rollade van kipfilet en taartje van zuurkool

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1079 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de kipfilets in dunne plakken en snijd ze bij tot een rechthoek
  2. Maak van het afsnijsel samen met wat room - verhouding 1:1 - en de truffeljus een farce en breng die op smaak met zout en peper
  3. Snijd het brood in kleine stukjes en bak die in wat olie krokant
  4. Schil de truffel en snijd hem in kleine blokjes
  5. Hak de pistachenoten fijn
  6. Meng het brood, de truffel en de pistachenoten door de farce
  7. Maak als volgt rollades
  8. Leg de kipfilets naast elkaar op een stuk plasticfolie; leg er een stuk folie op en sla de filets enigszins plat
  9. Haal het bovenste stuk folie weg en smeer de farce op de filets
  10. Rol het geheel met behulp van het folie op tot een rollade
  11. Spreid de crépinette en rol die om de rollade
  12. Zet tot verder gebruik koel weg

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha