Goulash Hongaars

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 2195 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Bak het vlees in de olie mooi bruin
  2. Fruit de uien mee tot ze net beginnen te bruinen
  3. Voeg een scheutje water toe en laat het vlees op laag vuur 30 minuten doorsudderen
  4. Voeg dan de bloem toe en laat deze onder goed roeren lichtbruin worden
  5. Doe de aardappelen erbij en bak deze onder roeren enkele minuten mee
  6. Voeg dan de tomaten, knoflook, kummelzaad en wat zout toe
  7. Roer het paprikapoeder met een deel van de bouillon tot een glad papje en giet dit met de rest van de bouillon in de pan
  8. Breng alles aan de kook, temper het vuur en laat de goulash met het deksel op de pan 30 minuten doorsudderen
  9. Controleer dan of het vlees gaar is
  10. Proef de goulash en voeg naar smaak worchestershiresaus, peper en zout toe

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha