Goulash Hongaars1

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1926 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd het vlees in blokjes en strooi er zout en peper over
  2. Schil en hak de uien
  3. Verwarm de boter of olie, leg het vlees erin en bak het aan alle kanten bruin
  4. Voeg de ui bij het vlees, strooi het paprikapoeder erover en bak dit eveneens goed aan
  5. Strooi vervolgens de bloem erover en laat het onder voortdurend roeren nog ongeveer 1 minuut bakken
  6. Giet het hete water en de wijn erbij en laat de goulash in de gesloten pan 1 tot anderhalf uur op een zacht vuur stoven, tot het vlees zacht is
  7. Roer tijdens het stoven zo nu en dan om
  8. Giet er, als het vocht te snel inkookt, telkens een beetje heet water bij
  9. Roer de zure room door de goulash
  10. Verwarm alles goed, maar laat niet meer koken

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha