Goulash met vruchten

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 760 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijdt het vlees in blokjes en bestrooi het met wat peper en zout
  2. Pel de sjalotjes en snipper deze fijn
  3. Laat de ananas en de perziken uitlekken, maar vang het vocht op
  4. Snijdt de perziken in stukjes
  5. Verhit de olie in een pan en bak hierin het vlees mooi bruin
  6. Voeg e sjalotjes toe en bak deze even mee
  7. Roer in een pan de bouillon, ananassap en perziksap door elkaar en laat dit warm worden
  8. Roer de vruchten door het vlees en giet het warme bouillonmengsel erbij
  9. Draai de hittebron wat lager, leg een deksel op de pan en laat de goulash 30 minuten zachtjes smoren
  10. Rooster in een droge koekenpan het amandelschaafsel en strooi dit over de goulash
  11. Lekker met aardappelkroketjes

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha