Guisado

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 780 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Bak het vlees in 2 eetlepels olie rondom bruin
  2. Voeg de uien en knoflook toe en bak deze ± 3 minuten mee
  3. Voeg de paprika's en rode peper toe en laat dit 5 minuten bakken
  4. Voeg de rozijnen en de bouillon toe en breng het geheel aan de kook
  5. Laat het gerecht op laag vuur ± 1 uur koken (deksel op de pan)
  6. Roer de pindakaas erdoor tot een gebonden geheel ontstaat
  7. Laat nog 10 minuten zachtjes doorkoken
  8. Bak de ananas in de rest van de olie lichtbruin
  9. Roer de gebakken ananas door het gerecht en breng het op smaak met zout en peper
  10. Geef er rijst en groene salade bij

Reageer zelf op dit recept

kaptcha