Hachee met appel

vlees
  • Portie: 3 personen
  • Kooktijd: 30 minuten
  • Bekeken: 3692 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Bereidingswijze: Snijd de runderlappen in blokjes en bestrooi ze met wat peper en zout
  2. Maak de uien schoon en snijd ze in ringen
  3. Verhit de boter in een grote pan en bak hierin het vlees mooi bruin
  4. Voeg dan de uien toe en fruit ze licht bruin
  5. Voeg dan de bouillon, mosterd, kruidnagels, laurierblad, suiker en wat peper en zout toe
  6. Breng het aan de kook, draai de hittebron laag, leg een deksel op de pan en laat het 2,5 uur zachtjes stoven
  7. Schil de appels, verwijder de klokhuizen en snijd ze in stukjes
  8. voeg de appels bij de hachee en laat dit nog 10 minuten zachtjes stoven
  9. Roer de maïzena met een beetje water tot een papje en giet dit bij de hachee
  10. Laat het gerecht nog 5 minuten zachtjes koken
  11. Lekker met aardappelen en rode kool

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha