Hamburgers met tomatensaus en kaas

vlees
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 2447 x
  • Reacties: 1 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Ontvel de tomaten en snijd ze in stukjes
  2. Maak de ui schoon en snipper deze
  3. Verhit de boter in een pan en bak de hamburgers aan beide kanten mooi bruin
  4. Haal dan de hamburgers even uit de pan en fruit in de bakboter de ui glazig
  5. Doe dan de tomaten erbij en bak deze 5 minuten
  6. Roer dan wat peper door de tomatensaus en leg de hamburgers erin
  7. Laat de hamburgers goed warm worden
  8. Leg dan de hamburgers op een hittebestendige schaal, schenk de saus erover en bestrooi het met kaas
  9. Zet de schaal even onder een voorverwarmde grill of hoog in de oven met een temperatuur van 250 graden tot de kaas gesmolten is en gaat kleuren
  10. Lekker met patat en een salade

Soortgelijke recepten

Reacties op dit recept (1)

  • Bezoeker16 jul 2012 om 22:16 Reageer

    Nog een recept van mijn site www.keukentips.nl


Reageer zelf op dit recept

kaptcha